Manden der har alt

I Danmark er der nærmest gået sport i at købe gaver til hinanden. Vi stræber alle efter at købe den perfekte gave til vores nære venner eller kære familiemedlemmer.  Til tider kan det dog være rigtig svært at købe den rigtige gave til de personer man holder af. Derfor er her et par gaveideer til inspiration.

In-ear høretelefoner

I vores travle hverdag bruger rigtige mange høretelefoner, som sættes ind i øret. Disse kaldes ”In-ear” høretelefoner. Levetiden på disse kan variere, men de har som udgangspunkt en kort levetid på et års tid, inden de går i stykker. Det skyldes som regel slitage.  Høretelefoner er udsatte og skrøbelige på grund af deres lille størrelse. Selvom gavemodtagere allerede har et par høretelefoner ville mange sætte pris på at have et ekstra sæt gemt i skuffen.

Imodsætning til hovedtelefoner som sidder over hoved og nærmest ligner ørevarmere koster In-ear høretelefonerne  ikke nær så meget. Hvilket gøre dem mere velegnet som gave.

Jakke

Jakker og frakker kan være en svær gave at ramme rigtigt, men er virkelig en god overraskelse hvis man formår at ramme personens stil. Læderjakker klæder de fleste mænd. Det er dog ikke alle mænd er som interesseret i det rå look, som en læderjakke ofte udtrykker. En god tommelfinger regel er kun at købe læderjakker til min som i forvejen selv har anskaffet sig en læderjakke.  Det er dog vigtig ikke at give en læderjakken i gave til en person, som bærer en læderjakke, som ligner ny.

En frakke kan gives i stedet for læderjakken, hvis frakken er meget lignende gavemodtagerens stil. Igen er det vigtig har observere om personen bruger en ny jakke til dagligt eller om man kan se tegn på slitage.

Smykker

Hvis gaven skal give til en kvinde, ville læderjakken eller frakke være et større stats. Smykker ville til en kvinde oftest falde i bedre jord. Selvom hun muligvis ikke kan lide smykket, vil hun med al sandsynlighed sætte pris på tanken. Der findes dog et enormt udbud af smykker af forskelligt udseende og især forskellig pris. Prisen på smykker har stor variationer, hvilket er en fordel hvis man shopper med gaveidé som fokus.  Dyre smykker kan vælges til person, som ønsker at vise mere taknemmelighed til. Smykker i til en bedre pris kan vælges til en person, man har mindre tilhørsforhold til.

Maanesten laver gode smykker til en overkommelige pris. Her har du mulighed for at vælge om du ønsker at give armbånd, ringe, øreringe eller halskæder.  Den bedste fremgangsmåde at undersøge hvilke smykker personer, man ønsker at give en gave mangler. Derefter udvælge det rigtige design.

Dette var blot råd om at give gaver, ikke en perfekt opskrift til at plet hver gang. Du vil en gang i mellem ramme ved siden af.  Derfor er det heldigt at de fleste gaver kan byttes!

Carhartt til mænd

Btch

The author Btch

Leave a Response