Guides

Øget fleksibilitet i SME’er med Navision

Navision

Når en virksomhed ønsker at implementere et nyt IT-system, kan der være mange muligheder at vælge imellem, og det er ikke altid lige nemt at beslutte sig for hvilket, der er det mest passende. Det vigtigste ved et IT-system er, at det er med til at lette arbejdsgange og –flows for på den måde at øge effektiviteten i virksomheden. Et andet vigtigt element for især små og mellemstore virksomheder er kravet om fleksibilitet. Her er der et system, som uden tvivl imødekommer dette, og det er Navision.

 

Med dette program får man en ERP-løsning, som nemt kan tilpasses. Det er en af de mest populære løsninger i Danmark, og der er mere end 1 million brugere over hele verden, som har glæde af det. De sidste 30 år har programmet udviklet sig, og i dag er der mere end 40 lande, hvor programmet kan findes i, hvilket ikke er så lidt igen.

 

Små og mellemstore virksomheder har især brug for høj fleksibilitet for at kunne fungere. Her tilbyder Microsoft Dynamics NAV to licenser for at imødekomme kravet om dette, som er basispakken og en udvidet pakke.

 

  • Med basispakken kan virksomheden styre både økonomi, kunder/leverandører, lager samt CRM kontakter og anlæg. På den måde har denne pakke de moduler, som er vigtige i service- og handelsvirksomheder.
  • Den udvidede pakke er her en overbygning til de virksomheder, er er mere komplekse. Den indeholder et produktionsmodul, som har en stærk forsynings- og kapacitetsplanlægning samt moduler, der giver en avanceret styring af service og logistik. Med disse to moduler kan man foretage en samlet ressourceallokering, fordi de er tæt integrerede i en underliggende supply chain funktion.

 

Et andet sted i Navision, hvor man også ser denne høje fleksibilitet, er når systemet bliver udviklet til en specifik virksomhed. For mange IT-udviklere er det blevet betydeligt nemmere at tilpasse systemet til de krav og behov, som en virksomhed kan have. Derfor vil der være mange kunder, som kommer til at opleve udviklingsforløb, som er kortere end forventet.

 

Man behøver ikke tilpasse sine enheder, når man skal implementere Navision. Det fungerer nemlig rigtig godt sammen med de velkendte Microsoft Office-værktøjer på en hvilken som helst enhed. Du kan både anvende det på stationære, bærbare og mobilenheder, hvilket ligeledes bidrager med overlegen fleksibilitet. Det samme gælder platforme. Både iOS-, Android- og Windows-platforme kan snakke sammen med programmet, så man kan vist kun stille ét spørgsmål: hvorfor ikke?

Btch

The author Btch

Leave a Response