Mode

Sådan Klæder Mænd sig på Til Fotografering

Fotoshoot

De fleste mænd klæder sig godt på, når de bliver inviteret til en vigtig begivenhed eller er tilkaldt til en jobsamtale. Sjældent tænker de på at se godt ud foran kameraet, om det er et billede til passet eller et familiebillede der skal tages. Denne artikel har til formål at fortælle hvordan mænd kan forberede sig til en fotografering.

Lad os begynde med tøjforberedelserne, når der skal tages billede til dit kørtkort eller pas. Som du sikkert har opdaget, viser billeder under denne kategori kun dit ansigt, nakke og en del af dine skuldre. I dette tilfælde skal du bruge tøj, der supplerer dine ansigtsegenskaber og hudfarve. I øvrigt skal dette tøj få dig til at se tryg og venlig ud. Vælg en formel skjorte med en enkelt farve, der giver dit ansigt glød. Kombiner den med et smalt eller mønstret slips. Når det kommer til jakkesæt, så vælg et der er mørk i farven.

Påklædning i forbindelse med et familiefoto er en anden udfordring, der vil sætte dine evner på at finde efter den bedste beklædning på prøve. Selvom vi ofte tænker på formelt tøj til denne sammenhæng, så skal det tøj en mand bære afhænge af, hvilken slags foto der er tale om – afslappet eller formelt. Hvis det er et afslappet billede, og det kommer til at foregå udendørs, vil et lettere sportsligt udseende med et par lækre bukser og en Superdry polo være nok. Hvis du vil have noget mere klassisk, så prøv at bære khaki bukser og trykte eller stribede skjorter. I forbidelse med en mere formel fotografering i et studie, kan du vælge mellem to sæt tøj. Du kan du bære et skræddersyet jakkesæt parret med formelle sko. Alternativt kan du iklæde dig en formel skjorte, som du kan dække med en klassisk sweater og slutte med formelle bukser og afslappede lædersko.

Erhvervsportrætter skiller sig meget ud fra de ovennævnte typer af billeder. Du skal gerne udstråle professionalisme. Et jakkesæt i solid sort farve, eventuelt trækuls-farvet, med en hvid formel skjorte inden under, er hvad mænd skal bære i den forbindelse. Hvis du ikke kan lide hvid, kan en lyseblå Paul Smith skjorte også gå an. Nogle foretrækket nålestribede jakkesæt, og det er fint, især når motivet på billedet er i 50’er stil.

Et billede kan sige mange ting om den eller de personer der er i det. Hvordan du ser ud på et billede, giver dem, der ikke kender dig personligt en ide om din karakter og de ting du prioriterer her i livet. Faktisk kan dit portræt diktere den måde folk opfatter dig på. Det er derfor vigtigt, at du har kendskab til retningslinjerne om, hvad mænd skal bære foran en fotografs linse.

Se også på Tiger of Sweden

Tøj til store mænd

Btch

The author Btch

Leave a Response