Guides

Vælg Dit Hotel Efter Stjernesystemet – Det Betyder De Enkelte Stjerner

Hotel

Danmark har formået at gøre sit bemærket på verdenskortet når det kommer til turisme. På grund af denne blomstrende industri, er der kommet flere hoteller til, og konkurrencen vokser løbende. Da der er forskellige typer turister, der kommer til det danske land, og altså folk med forskellige budgetter og forskellige ideer om ferieaktiviteter, er det kun naturligt for hotellerne at have varierede tilbud. Variation er livets krydderi.

Hoteller bryster sig typisk med deres stjerneklassifikation – to, tre, fire og fem stjerner. Disse hoteller kan variere i deres bekvemmeligheder, men selvfølgelig er de to stjernede hoteller også værd at opholde sig i. Ved at bruge internettet vil du finde ud af, at disse to-stjernede hoteller giver alle de nødvendige og grundlæggende faciliteter. Det betyder, at ferieforventningerne altid kan være høje, også selvom det hotel man har fundet kun har to stjerner. For de fleste er et simeplt værelse og en seng alt, hvad der virkelig er nødvendigt, for at få en god ferie. Alt andet er glasur på kagen.

To-stjernede hoteller i Danmark findes til fornuftige priser. De er det typiske valg for mange backpackere og turister på et begrænset budget. Værelserne er typisk tempererede og udstyret med private badeværelser. Ligesom de fire eller femstjernede hoteller, er budgetværelser også typisk udstyret med et TV. Adgang til mange kanaler er noget, du bør forvente i hvert værelse, da denne facilitet ikke er særligt dyr, og det er derfor næsten altid inkluderet på selv budget hotellernes billigste værelser. Selv en telefon er der typisk at finde på værelserne, selvom du dog skal være opmærksom på, at den ikke nødvendigvis er gratis at ringe fra.

Hvordan adskiller de To-stjernede hoteller sig så fra luksushotellerne? Den største forskel mellem disse to findes i indretningen af rummet. Et luksushotel karakteriserer sig ved overdådighed. De billigere hoteller har normalt kun enkle møbler. En hotel-restaurant, der normalt er til stede i begge typer af hoteller, er imidlertid at finde selv billig indkvartering. Hvad der er på menuen vil dog adskille sig i høj grad. Alt efter hvor du bor, er det dog ikke nødvendigvis en prioritet at have en restaurant direkte i hotellet. Du kan eksempelvis nemt finde en god restaurant aalborg, så der bør du udelukkende prioritere at hotellet er et rart sted at opholde sig og har gode faciliteter. Bor du på hotel holstebro, afhænger det lidt af hvad du har af planer, og hvorfor du er taget dertil – det er nu mere spændende at komme ud, og opleve nogle forskellige restauranter, men det er ikke alle der har tiden til det.

Tre-stjernede hoteller anses generelt for at være en opgradering af de to-stjernede hoteller. Ligesom med de to-stjernede hoteller, har disse også de grundlæggende faciliteter, og oveni dem finder du typisk også minibar og et lækkert badeværelse.

Btch

The author Btch

Leave a Response