Guides

Sig Det Med Støvler – Det Ultimative Modefænomen

Støvler

Så snart vinteren rammer Danmark, begynder vi danske kvinder at bære Pavement støvler i stedet for vores sædvanlige høje hæle. Støvler er nemlig mere holdbare, og kan give den meget tiltrængte varme og beskyttelse, når man skal gå i sne eller vandpytter.

På trods af, at de er naturligt robuste, så har støvlerne alligevel brug for tilstrækkelig vedligeholdelse, for at give dig en forventede beskyttelse. Der er også brug for en vis omhu, hvis du vil sikre dig, at dine støvler opretholder deres flotte udseende. De fleste butikker der sælger støvler har gel og spray produkter, der er specielt designet til, at holde dine støvler stærke og robuste, selv med den konstante udsættelse for vejrets naturlige elementer. Hvis du er i stand til at holde dine støvler rene og beskyttede til enhver tid, vil de faktisk være en ganske lukrativ investering i det lange løb.

Der er flere søde støvletter tilgængelige i skoforretningerne, hvoraf mange koster over 1000 kr. Det er vigtigt, at du her overvejer, at nogle af de materialer, der bruges til at pryde dine støvler – såsom ruskind og metalemballeringer – ikke nødvendigvis vil være i stand til at håndtere de hårde vejrforhold særligt godt. Mens det er helt fint at bruge disse designerstøvler indendørs, bør du også have et par slidstærke regn- eller snestøvler til udendørs brug.

Der er visse regler regler, som du bør følge, når det kommer til at bære støvler. Først og fremmest skal du aldrig bære en nederdel sammen med et par støvler, uden samtidig at at bære nylonstrømpebukser eller strømpebukser af uld – især i vintersæsonen. Sørg også for, at du bruger de rigtige støvler til forskellige lejligheder.

Ankelstøvler passer eksempelvis bedst med et par mørke strømpebukser og en kort nederdel. Men hvis din nederdel slutter under knæet, vil det være bedre, at bruge knæhøje støvler i stedet.

Du kan også få mid-calf boots, der fungerer som et meget sexet alternativer til de knæhøje støvler. Disse ser også rigtigt godt ud med forskellige nederdele.

Sidst men ikke mindst er de knæhøje støvler nok de mest almindelige støvler, der bæres af kvinder over hele landet. For at få det bedste udseende med dem, skal du sørge for, at støvlen passer ordentligt så den accentuerer formen på dit ben.

Uanset hvilken stil du vælger at have på, vil du sikkert finde ud af, at det er med støvler som det er med sko: et enkelt par er simpelthen ikke nok. Det er blevet så almindeligt for os kvinder, hele tiden at udforske os selv og vores personlighed, og på den måde finde nye sider af os selv. Med så komplekse personligheder, giver det ikke nogen mening, kun at kunne udtrykke os med én stil eller ét sæt støvler. Så nyd din næste shoppingtur, og få købt dig nogle spændende og moderigtige støvler, så du kan tage verden med storm.

Btch

The author Btch

Leave a Response