Life Hacks

De 3 mest oversete ting til haven

Haven

Det kan være nemt at læne sig tilbage og nyde alt det, man allerede har, når man ikke som sådan mangler noget. Det kan være mange forskellige ting, men et sted mange glemmer at købe nogle ekstra godter, der kan gøre livet nemmere på sigt, er haven. For de fleste er det et sted, der bruges til at slappe af og måske nyde en øl og noget grillmad, når vejret egner sig til dét. Vejret er godt nok for ringe det meste af tiden i Danmark, men det betyder jo bare, at vi nyder haven endnu mere, når det for en gangs skyld er godt vejr. Det er nok noget a la det, der gør os danskere til nogle af de lykkeligste i verden, men det kunne selvfølgelig også være alle de lykkepiller, mange af os tager. Uanset hvad, så er det dejligt at have en have, men hvis man ikke køber de rigtige ting til den, så er det nu en gang bare en græsplæne, og det er jo ikke særlig spændende.

Det første, der af en eller anden grund slet ikke er nok, der tænker på at købe, er hynder. Har du virkelig lyst til at sidde på hårde træmøbler, når du prøver på at slappe af og nyde haven sammen med venner eller familie? Det er desuden ikke særlig høfligt at byde dine gæster på øl, hvis de ikke kan sidde komfortabelt, mens de drikker den.

Når du har hynder til at beskytte din mås, så skal du selvfølgelig også have en hyndeboks til at beskytte dine hynder. Det er lidt ligesom problemet med at indføre nye dyrarter til et område, som Australien bestemt har oplevet nok af. Det stopper dog der, så du behøver ikke at være bange for, at du lige pludselig skal have et tag eller lignende til at beskytte din hyndeboks. Selv om det da bestemt ville være en god ide…

Til sidst synes vi du bør overveje at købe en parasol. Nej, det er ikke et tag, så vi må gerne nævne det! En parasol kan nemlig både skygge mod den kraftige danske sommersol og holde både dig selv og dine havemøbler, hynder og hyndebokse tørre, når det regner. Når det er sagt, så skal du sikre dig, at den ikke flyver væk, der det stormer. Du ville bestemt ikke være den eneste, der havde oplevet noget a la det, men det gør det ikke spor bedre. Nu er du advaret, så du har ikke nogen god undskyldning for ikke at tage dine forholdsregler. Hvad de så end måtte være. Det er vel nok bare at folde parasollen sammen, når du ikke er uden for. Og så selvfølgelig lade være med at opholde dig i haven, når det blæser kraftigt.

Btch

The author Btch

Leave a Response