Guides

Alt du behøver at vide om indretning i det moderne hjem

Bolig

Hjemmet er det sted, du altid kan gå til for at slappe af. De fleste af os tilbringer det meste af vores vågne timer udenfor vores hjem, men hjemmet er stadig det sted, hvor vi ser frem til at slappe af og lade op. Alle forsøger at få deres hjem til at se godt ud. Nogle foretrækker et hjem med en minimalistisk stil; rene linier og ingen pyntegenstande. Andre nyder at lege med forskellige farver og at pynte overalt i deres hjem for at give det mere sjæl. Uanset hvad man er til, skal det være hyggeligt og føles afslappende at leve i, og alle kan have gavn af inspiration og idéer til deres indretningen.

Moderne indretning handler om kanter man kan skære sig på og farver der gør, at møblerne går i et med resten. Vælg derfor lamper og andre møbler, der afspejler et moderne design. Lamper som flowerpot lamperne, designet af Verner Panton, har et stilrent design og passer glimrende ind det moderne hjem.

Hvid er en populær farve til væggene, og det er der god grund til, hvis det skal være tidsløst. Hvis du ikke bryder dig om helt hvide vægge, men samtidig gerne vil holde det simpelt, kan du prøve at skabe en stil med flere farver. Du kan male én væg i lyse farver og andre hvide, eller male den øverste del hvid og den nederste din foretrukne farve. Sørg for at du læser op på farver og deres enkelte betydning, så du kan vælge de farver, der passer bedst til hvert enkelt rum.

Moderne møbler har mange forskellige former, men undgå at blande for mange blødkantede møbler i samme rum. Gør dit hjem mere afslappende ved at vælge bløde siddemøbler a la dem på Tendensshop.  Tilføj levende ilt-givende planter som potteplanter, træer, blomster, osv. Det vil få dit hjem til at se mere levende og luften bliver bedre.

Hvis budgettet ikke rækker til det helt store, men hjemmet trænger til et frisk pust, så prøv at flytte rundt på møblerne i de forskellige værelser. Stolen fra soveværelset kan byttes ud med den i stuen, sofaen kan få nyt liv med et nyt betræk, og lidt maling hist og her kan få alt til at se nyt ud. Hvis du har for mange møbler, så overvej at skaffe dig af med nogle af dem. Det hjælper både fordi det er nyt, og det får værelset til at se større ud.

Du kan desuden skille dig af med de gamle persienner og hænge pæne gardiner op i stedet – det koster ikke mange penge. Vindueskarmene kan friskes op med en lille potteplante eller en flot vase med blomster. Hvis du har tæpper, så fjern dem og gør hvad du kan for at få trægulvet til at skinne.

Btch

The author Btch

Leave a Response