Guides

Her finder du undertøj i alle størrelser til kvinden

Undertøj

Plaisir sælger undertøj til kvinden i enhver størrelse. Altså har de også undertøj til plus size damerne. Plaisir tøj er moderigtigt undertøj, som er skabt med en vision for kvinden. Plaisir er et dansk firma, der sætter kvinden i fokus. Plaisir tøj er til dig, der ikke vil skuffes og til dig, der gerne vil forkæles med lidt luksus.

 

Hvad er Plaisir?

Plaisir er det eneste mærke ejet af firmaet Ulso Design. Ulso design var skabt i 1952. Firmaet er i dag lokaliseret i Ikast i Danmark. Firmaet har altid været i hænderne på Ulso familien og i dag er det den den tredje generation af ulso familien, nemlig Lone og Bodil Ulso, der ejer firmaet. Plaisir tøj er designet i Danmark og har siden 90’erne blevet produceret udenfor Danmark, hvorefter tøjet sendes til Ikast. Plaisir tøj findes i det bedste kvalitet. Plaisir tøj findes i størrelsen 75b/38 til 110l/56.

Plaisir tøj bør du bestemt tage et kig på og de mange størrelse  produkterne sælges i er bestemt tiltalende. Har du oftest haft problemer  med at finde noget undertøj i din størrelse? Jamen, så er plaisir tøj perfekt til dig. De mange størrelser gør det muligt for dig at vælge den helt rigtige størrelse, der bedst passer din krop.

 

Hvorfor plaisir tøj?

Plaisir blev skabt med en vision om at skabe undertøj, svømme- og hjemmetøj, der passer alle. Med deres store fokus på, at tøjet skal passe alle, så har de størrelser helt op til 110l/56. Plaisir tror, at enhver kvinde fortjener den bedste support og det bedste kvalitet uanset hendes alder og størrelse. Plaisir tøj er altså perfekt til dig, der støtter konceptet om kvindernes skønhed og til dig, der vil have kvalitet og størrelse på plads. Plaisir tøj er absolut ikke dyrt. Mærket tilbyder dansk design med priser og størrelser til enhver kvinde. Deres fire huske værdier er:

  • Perfekt støtte og størrelse
  • Høj kvalitet med lave priser
  • Dansk design
  • Hurtig levering

Plaisir tøj, som du nu engang bestiller, sendes allerede samme dag eller næste arbejdsdag efter bestilling.

 

Derfor er plaisir tøj et godt valg

Plaisir tøj findes i fantastisk materiale, der især har fokus på komfort og værdier. Plaisir tøj er til kvinden, der ikke vil skuffes og til kvinden der gang på gang lader sig gå tomhændet hjem efter en tur for at købe noget nyt undertøj. Plaisir tøj, som altså er badetøj, undertøj og hjemmetøj noget, der kan gives i gave men også noget, som du kan købe til dig selv. Holdbarheden af tøjet er heller ej skuffende. Tøjet er skabt af materiale, der har til formål at holde i lang tid uanset, hvor mange gange du vasker det og hvor mange gange du bruger det.

Btch

The author Btch

Leave a Response