Mode

Hvornår er Det Tid til at Finde Den Lille Sorte Kjole Frem?

Sort kjole

Jeg var for nyligt til et udsalg på dametøj, og her fik jeg købt mig ikke bare én, men hele tre forskellige, små sorte kjoler. De var simpelthen så lækre, at jeg ikke kunne lade være. Men det gik op for mig, at jeg aldrig rigtigt har ejet en lille sort kjole før – og at jeg følte mig ret usikker på, hvilke sammenhænge den egner sig til. Jeg læste derfor op på sagerne, og involverede mine nærmeste veninder, og denne artikel er en god opsummering af alt, hvad jeg fandt ud af.

Den sorte kjole er noget anderledes, i forhold til andre normale kjoler. Som tommelfingerregel, er den lille sorte kjole bedst egnet til formelle begivenheder.

 

Perfekt til en formel begivenhed

Hvis du er blevet inviteret til en formel begivenhed, som en forretningsmiddag ude i byen, vil det helt sikkert være et godt tidspunkt, at finde den lille sorte kjole frem. Det er også et godt valg til formelle arrangementer, hvor kvinder klæder sig på for at imponere. Den vidunderlige ting ved kvinders tøj er, at der er så mange forskellige farver og mønstre at vælge imellem. Du vil ikke finde nær så mange forskellige muligheder, hvis du kigger på tøj til mænd. Når det kommer til formelle middage og arrangementer, kan du være sikker på, at finde en masse selvsikre kvinder, der ser fantastiske ud i deres kjoler.

 

Til forestillinger og foredrag

Kvindelige musikere og sangere, der skal på scenen i forbindelse med en musical eller en koncert, vil normalt bære formelle kjoler. Dette gør sig nok ikke gældende til nogle rock- eller popkoncerter, men  hvis vi bevæger os over i klassisk musik, opera eller orkester musik, så er den formelle stil standarden. Kvinder, der spiller på et musikinstrument i et orkester, eller synger i en opera, vil klæde sig formelt på. Hvis du holder øje med enhver prisuddeling, såsom Grammy Awards eller Oscars, står der altid paparazzi fotografer klar til, at fotografere de smukke skuespillerinder iført flotte kjoler på den røde løber. Det er bare nogle af de formelle lejligheder, en kvinde med fordel vil kunne bære en lille sort kjole.

 

På en formel date

Når din date inviterer dig ud på rigtig god mad, kan du ikke bare sidde der på restauranten iført jeans og en for stor sweater. Dette er endnu en perfekt lejlighed til, at bære en formel kjole til et afslappende aftenmåltid. Den perfekte kjole afhænger selvfølgelig af stedet I skal spise, men du vil næsten altid kunne slippe godt fra, at bære en lille sort kjole.

 

Det var de typer af arrangementer, som alle mine veninder var enige om. At deltage i en formel begivenhed, forestillinger eller skulle ud på en fancy date, er alle gode grunde til at klæde sig formelt på.

Btch

The author Btch

Leave a Response