Guides

Sådan vælger du de bedste sko med komfort og design

Sko

Der findes mange behagelige sko, dog kan det være svært at finde dem. Hvad skal du egentligt kigge efter? Er der specifikke mærker man skal kigge efter? Det generelle svar er, ja. Der er mange ting du kan tage hensyn til, når du skal vælge komfort sko.

 

Mærker som Billi Bi eller Ecco er skabt til komfort. Deres priser kan dog tildeles være høje. Dette bør dog ikke stoppe dig. De dyre sko plejer at holde i længere tid og desuden bør komforten i skoene være så god, at prisen er ligemeget. Billi Bi er et kvalitetsmærke, der sælger sko til kvinder. Deres designs er moderigtige og de har flere forskellige designs at vælge imellem. Firmaet, der er dansk produceret, gør os mere stolte af at være danske.

De er i dag et velkendt mærke med massere af kunder.

Mærket Billi Bi er kreeret af en familie under navnet Friis. I 1936 startede Søren og Evelyn først med at producere børnesko i en gammel stald. De besluttede sig efter et par år at udvide virksomheden og begyndte at designe sko til kvinder. Dette blev hurtigt en succes. De startede mærket Billi Bi. De eksperimenterede med forskellige materialer til deres sko. Nemlig fiskeskind. Billi Bi er et mærke, der går op i kvalitet og design. Det er et mærke, som du bør tage et kig på. Skuffet vil du ikke blive.

 

Størrelse

Det andet du skal tage stilling til er størrelsen i skoene. Vælger du en for stor eller lille sko kan du gå hen og ødelægge komfort konceptet. Dette skyldes da den for lille størrelse vil presse på dine tæer, så det alligevel ikke føles behageligt at have på. En for stor sko vil give for meget plads, hvilket vil efterlade et hulrum, der gør at du ikke ”mærker” puderne i skoen, som du skal. Vælg altså den perfekte størrelse ved at prøve skoen først og derefter prøve forskellige størrelser indtil du finder den bedste.

 

Design

Design i sko kommer helt an på mærket og hvad mærker kvalificerer som ”moderigtigt”. Billi Bi har bl.a. mange forskellige designs både til unge kvinder og til ældre kvinder. De sælger sko til enhver personlighed. Du kan endda også finde sko til en speciel lejlighed, såsom en konfirmation eller en fest. Du kan også finde sneakers og andet.

 

Materiale

De fleste komfort sko produceres i læder. Dog kan du også finde dem i skind, ruskind eller syntet. Du behøver altså ikke gå efter et specifikt materiale, dog bør du tage et kig indeni og se om sålen er blød. Det vigtigste i komfort sko er sålen. Derefter kommer alt andet. En blød sål, der er lavet af fast materiale er holdbart og lader foden have en glidende overgang.

Btch

The author Btch

Leave a Response