Guides

Arbejd hjemmefra med et af disse to jobs

Arbejde

Det er blevet mere og mere normalt de sidste mange år at arbejde hjemmefra. Der er selvfølgelig nogle ældre erhverv såsom dagplejer, der foregår i hjemmet, men nu til dags er der mange flere jobs, der ikke kræver, at man nogensinde bevæger sig uden for en dør. Det er i høj grad på grund af den digitalisering, vi ser i alle fagområder, som åbner op for at arbejdet kan udføres uden man behøver at møde op på en fysisk arbejdsplads. Der er stadig visse fordele ved at have for eksempel møder, hvor man er fysisk til stede, men måske vil fremskridt inden for virtual reality ændre på det i de næste fem til ti år. Som det står til lige nu er der dog stadig nogle jobs, der ofte kan klares fra hjemmet, og det er to af dem vi nu vil se nærmere på.

Et højlønnet job du bør overveje, hvis du gerne vil arbejde i dit undertøj, er programmering. Du har måske fået det indtryk, at det er svært at programmere, men hvis det var tilfældet, hvorfor er der så flere og flere skoleelever – også i de små klasser – der lærer programmering i klasseværelset. Hvis børn med kun et enkelt ciffer i deres alder kan lære programmering, så kan du også. Mange starter med programmeringssproget Python, men der er bestemt også andre muligheder, og nogle af dem kan være bedre, hvis du vil have et job hurtigst muligt eller er interesseret i at tjene mest muligt. Der er for eksempel sproget COBOL, som primært bliver brugt i bankerne rundt om i verden. Det er et gammelt sprog, som ikke bliver brugt i nye projekter, men derimod kun til at vedligeholde eller lave små ændringer eller udvidelser i de eksisterende programmer. Blandt andet fordi det er så gammelt er der mange, der ikke vil kode i det, og som du måske ved betyder kombinationen af høj efterspørgsel med lavt udbud en højere løn.

Hvis du alligevel ikke vil give dig i kast med programmering, for eksempel fordi det kræver en vis logik og matematik, så kan du prøve digital markedsføring. Det er noget, alle kan lære, og der har i flere år været en stigende efterspørgsel efter dem, der har sat sig ind i det. Du vil kunne sætte et fornuftigt portefølje sammen bare ved at lave små personlige projekter og tage et kursus i for eksempel agillic, som er et dansk stykke software, der kan automatisere og optimere en lang række ting, som mange virksomheder efterspørger. Da det hele foregår på computeren over internettet, så kan det nemt klares hjemmefra eller hvor end, du nu måtte have lyst til at arbejde. Hvis der er en café eller park i nærheden af, hvor du bor, så kan du for eksempel tage computeren og arbejde dér; du kan arbejde så længe du har internet og en computer.

Btch

The author Btch

Leave a Response